Service Status OK

+ 31 (0)23 5333 538
contact@apptimate.nl
Postbus 2039
1990 AA Velserbroek
9:00AM - 17:30PM
Maandag t/m vrijdag
De juiste software voor uw bedrijf.
Digitale transformatie speelt een cruciale rol in de groei van elk bedrijf. Het vinden van het startpunt voor deze transformatie kan echter een uitdaging zijn. Hoewel bestaande applicaties als een mogelijke oplossing dienen, wordt vaak slechts een fractie van de uitgebreide pakketten benut.

Om werkelijk efficiënt te opereren, is het van essentieel belang dat de software naadloos aansluit op de specifieke bedrijfsprocessen. Op maat gemaakte software biedt hierbij de perfecte oplossing, of het nu gaat om op maat gemaakte (web)applicaties, mobiele apps of portals. Deze aanpak biedt de mogelijkheid om bestaande software met elkaar te integreren of zelfs volledig te vervangen. Hierdoor bespaar je niet alleen tijd maar reduceert ook de kosten.

Leer meer over hoe wij
software bouwen

In deze fase worden alle vereisten voor het systeem verzameld en gedocumenteerd. Dit omvat functionele en niet-functionele eisen, evenals de verwachtingen van de gebruikers.

De verzamelde vereisten worden gebruikt om een gedetailleerd ontwerp van het systeem te maken. Dit omvat zowel de architectuur als het ontwerp van de gebruikersinterface. Het doel is om een blauwdruk te creëren voor de ontwikkeling van de software.

Tijdens deze fase wordt de daadwerkelijke code geschreven op basis van het ontwerp. Het ontwikkelingsteam vertaalt het ontwerp in uitvoerbare code.

Na de ontwikkeling wordt het systeem getest op bugs en conformiteit met de oorspronkelijke vereisten. Dit omvat verschillende niveaus van tests, zoals unit tests, integratietests en systeemtests.

Nadat de software met succes is getest en goedgekeurd, wordt deze in de productieomgeving geïmplementeerd. Gebruikers kunnen nu toegang krijgen tot het voltooide systeem.

Deze fase houdt in dat eventuele bugs of problemen die na implementatie worden ontdekt, worden opgelost. Onderhoud kan ook wijzigingen omvatten die nodig zijn vanwege veranderende vereisten of om de prestaties te verbeteren.


Waarom maatwerk software?

Specifieke functionaliteit
Dit wordt ontwikkeld met de specifieke behoeften en vereisten van een organisatie in gedachten. Dit betekent dat de software perfect kan worden afgestemd op de unieke processen en workflows van de organisatie. In tegenstelling tot kant-en-klare oplossingen biedt maatwerk software dus precies de functionaliteit die nodig is, zonder onnodige functies die niet relevant zijn voor het bedrijf.
Schaalbaarheid
De software kan gemakkelijk worden aangepast en uitgebreid naarmate de behoeften van de organisatie groeien. Dit zorgt voor schaalbaarheid en flexibiliteit, wat belangrijk is voor bedrijven die zich willen aanpassen aan veranderende marktomstandigheden of groeiende eisen. Het vermogen om de software aan te passen aan nieuwe eisen minimaliseert de noodzaak van frequente systeemwijzigingen of migraties.
Betere integratie met bestaande systemen
Het kan naadloos worden geïntegreerd met bestaande systemen en infrastructuur van een organisatie. Dit is vooral belangrijk omdat veel bedrijven al gebruikmaken van specifieke tools en platforms. Het vermogen om de nieuwe software te integreren met bestaande systemen maximaliseert de efficiëntie en zorgt ervoor dat gegevens gemakkelijk kunnen worden uitgewisseld tussen verschillende delen van de organisatie.
Verbeterde beveiliging
Het biedt vaak een hoger niveau van beveiliging in vergelijking met generieke software. Dit komt doordat de ontwikkelaars specifieke beveiligingsmaatregelen kunnen implementeren die zijn afgestemd op de behoeften van de organisatie. Bovendien kunnen eventuele kwetsbaarheden sneller worden geïdentificeerd en aangepakt, aangezien de software uniek is en geen bekende patronen volgt die door kwaadwillenden kunnen worden geëxploiteerd.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?